Sunday, May 3, 2009

Happy Moment at PD! ^_^

saat Matahari terbenam


huhuhuhu..posing dulu..


Assalamualaikum kawan-kawan...!!! Pada 3 Mei 2009, Rina dan seisi keluarga pergi bermandi manda kat port Dickson tau..huhuhu..syiok sangat, dapat gelak sama..siap sewa pelampung 5 hinggit..naik ramai sampai 4 orang....happy sangat waktu tu ^_^ yang paling best lagi dapat naik banana boat...terima kasih fahmi..chayang fahmi..tapi kitorang hanya dijatuhkan sekali je..sebab air terlalu bergelora...dok round2 je la.

walau bagaimanapu.terima kasih yang tidak terhingga kepada ibu ayah yang selalu bersusah payah mambahagiakan anak2nya...sayang ibu ayah sesangat....jasa ibu ayah tak akan nana lupakan walau bercerai nyawa dari badan...dan tak kan mampu dibalas walau seratus tahun akan datang.... kat sini rina nak sertakan gambar2 masa kitorang g pd tuh..korang tengok la ea..

4 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. best owh..aku jadi model tepi pantai jek!huhuhuhu!

    ReplyDelete
  3. tula.....rugi tak mandi oooooooooooo

    ReplyDelete
  4. Wah Si Baju Merah pun ada disitu. :)

    ReplyDelete